Fuvarozás, teher- és bútorszállítás, költöztetés
Budapesten és vidéken

A hét minden napján várjuk megrendelését!
E-mail: info@fuvarvonal.hu / rostafuvar@gmail.com

Költöztetés

A költöztetésről általában

Mindenki életében egyszer eljön az idő, hogy valamilyen okból költöznie kell.
Sokan úgy gondolják, ha sikerül szerezni egy megfelelő méretű autót a költöztetés oroszlán része meg is van oldva.
A gyakorlatban ez még kevés egy költöztetés sikeres lebonyolításához.
Természetesen fontos hogy rendelkezésünkre álljon egy erre a célra kialakított rakterű jármű a költöztetés nélkülözhetetlen segédeszközökkel felszerelve, de még ennél is fontosabb a megfelelő személyi háttér.
A szállítás- fuvarozás talán legösszetettebb ágazata a költöztetés.
Egy költöztetéssel foglalkozó rakodónak akár öt évet is el kell töltenie a szakmában, mire elmondhatja magáról, hogy a költöztetés területén rutinos szakembernek számít.
Az ehhez szükséges praktikákat, fogásokat szinte kizárólag a már gyakorlott munkatársak segítségével lehet elsajátítani a sok-sok költöztetés során.

Melyik költöztetőt válasszam?

Ha azt szeretné, hogy bútorai, háztartási gépei, kedvenc tárgyai épségben érkezzenek új lakóhelyére, akkor a költöztetést bízza szakemberre.
A költöztetéshez válasszon körültekintően csapatot, de ne a legolcsóbb megoldás kiválasztása legyen a fő szempont, hiszen alulfizetett, motiválatlan költöztetőktől nem feltétlen számíthatunk minőségi munkára, ha egyáltalán megjelennek a megbeszélt időpontban.
Aki pedig irreálisan olcsón kínálja szolgáltatásait, annak valószínűleg nincs munkája, de vajon miért? Tehetnénk fel a kérdést.
Közepes árfekvésben már található jó néhány akár 15-20 év szakmai múlttal rendelkező költöztetésre szakosodott cég, vagy vállalkozó, akinél a nagy múlt egyben garancia a megbízhatóságra, és a minőségi költöztetés szolgáltatásra is.

A költöztetés ára

A költöztetésen belüli szolgáltatásoknak, csak pénztárcánk szabhat határokat.
Rendelhetünk csak autót, házhoz rendelhetjük a csomagoló anyagokat, kérhetjük be-és kicsomagolással, bútorszereléssel, sőt néhány költöztető csapat vállalja a háztartási gépek ki-és bekötését, lakás kiegészítők le-és felszerelését.
A költöztetések díjazásának Budapesten belül alapvetően két formája létezik.
A leggyakrabban alkalmazott, és egyben a legkorrektebb megoldás az óradíjas elszámolás, mivel a költöztetésnél az elvégzett munka leginkább az idővel arányos, ezért könnyen kiszámítható, és jól követhető.
A másik megoldás a fix díjas költöztetés.
Budapesten belül többnyire ingyenes helyszíni felmérés után (kisebb költöztetésnél akár telefonon) kaphatunk fix összegű ajánlatot, annyit azért érdemes itt megjegyezni, hogy a költöztető cégek a költöztetés felmérés során szintén az adott munkához szükséges időt ítélik meg, és ebből az óradíjak használatával, és némi ráhagyással állapítják meg a fix árat.
Országos, vagy nemzetközi költöztetésnél a kilométer díjjal is számolnunk kell, sőt nagyobb távolságra való szállításnál a végösszeg jelentős részét ez teszi ki.
Az ilyen költöztetésre mindig kérjen árajánlatot, a fuvarozó cégek sok esetben egyedi kedvezményt biztosítanak.
Például minél nagyobb távolságra költözik, annál kisseb kilométer díjat alkalmaznak.

 

Bemutatkozás:
Cégünk 1989 tavasza óta változatlan formában, kisvállalkozás keretében végez költöztetést, bútorszállítást, árufuvarozást, és egyéb szállítási tevékenységet.
Vezetőnk a több mint húsz év alatt megmászta a szakma "szamárlétráját", megszerezte a belföldi, majd a nemzetközi árufuvarozó-vállalkozói képesítést, rengeteg tapasztalatra, és szakmai kapcsolatra tett szert... A költöztetés, fuvarozás folyamán, munkánkat magas színvonalon, alacsony áron, teljes körű garanciával végezzük!

Kattintson hogy megismerhesse a fuvarozót!

Referenciák:
Budapesti Műszaki Egyetem
CBA Magyarország
ELTIX Bt.
INVEST-MARKETING Bt.
IMO Hungary Autómosó Kft.
J.P. MALI Kft.
Magyar Dinamika Kft
OPKM - Könyvtár
Szent Margit Kórház
Szil-Par-Ker Kft.
Költöztetés24
Tikkurila festék Kft.
TwinNet Kft.
Wienerberger Rt.

 
Várjuk hívását! 06-30-203-95-93 Hívjon!