Fuvarozás, teher- és bútorszállítás, költöztetés
Budapesten és vidéken

A hét minden napján várjuk megrendelését!
E-mail: info@fuvarvonal.hu / rostafuvar@gmail.com

Tippek - tanácsok

Győződjön meg a fel és lerakás helyszínén érvényben lévő esetleges korlátozásokról (súly, magasság, behajtási engedély, stb.)
Kérje tanácsunkat az adott szállításhoz szükséges autó méretéről, illetve rakodók számáról.
Foglaljon parkolóhelyet a bejárathoz minél közelebb, ezzel időt és pénzt takarít meg.
Bútorait, hűtőszekrényét teljesen ürítse ki a sérülések elkerülése érdekében.
A dobozokat megfelelően ragassza le, a törékeny holmik közét bélelje ki.
Személyes értékeit a költöztetés idejére vegye magához, ne felejtse fiókba, vagy titkos helyeken.

A dobozok számozása, feliratozása jelentősen lecsökkenti a kipakolás idejét.
Amennyiben rendelkeznek lifttel annak használatát egyeztesse szomszédjaival, házmesterével a szállítás idejére
Könnyű dolgokat, ágyneműt, és más ruhaneműt megfelelő vastagságú zsákba is csomagolhat
A törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokat jelölje meg, hogy ennek megfelelően kezeljük.
Kisebb méretű növényeit lehetőség szerint helyezze nyitott dobozba.

Reméljük tanácsainkkal sikerül megkönnyíteni költözését!

Bútorszállítás ötletek

1.)Költözünk, de mekkora autóval?

Ez az egyik alapvető kérdés, ami egy költöztetés, vagy bútorszállítás alkalmával felmerül. Az autó méretének kiválasztásánál fontos szempont, hogy mennyi bútorunk, és más ingóságunk van, de legalább ennyire fontos, hogy az adott méretű költöztető jármű behajthat-e, és hogyan tud leparkolni a szállítás helyszínén a forgalom akadályozása nélkül.
Szállítás Budapesten és környékén, ahol a címek közötti távolság általában kicsi sokszor még akkor is praktikusabb egy közepes méretű (1.5-1.8t raksúlyú, 18-20m3rakterű) bútorszállító autót választani, ha egy fordulóban nem fér fel a holmi, mivel ez sokkal mozgékonyabb a városi forgalomba, és parkolóhely igénye is lényegesen kisebb, mint egy nagyméretű bútorszállítóé (3-3.5t raksúly, 35-40m3 raktér). Ez különösen igaz, ha a költöztetés, bútorszállítás Budapest belső kerületeit is érinteti.
Vidékre történő költöztetéseknél fontos hogy akkora méretű járműt válasszunk, amire egyszerre ráférnek dolgaink, mert a nagy távolságok miatt több forduló esetén jelentősen nőhet a szállítás költsége.
Ha a témával kapcsolatban bármi kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk egy rövid telefonbeszélgetés alkalmával javaslatot tesz a költöztetéshez szükséges gépkocsi optimális méretére.

2.) Költözünk, de hány emberrel?

A költöztetés, bútorszállítás Budapest és környékén másik fontos kérdése, hogy hány ember szükséges az adott szállításhoz. Erre nagyon nehéz százszázalékos választ adni, mivel a költöztetés nagyon összetett feladat, de néhány példával próbálunk segítséget nyújtani a döntésben.

1fő(teherautó+sofőr): garzonok, albérletek költöztetése, kisebb bútorszállítás Budapest kerületeiben,vagy más tehertaxi jellegű szállítás plusz rakodó nélkül is megoldhatók, ha önök biztosítják a rakodást.

2fő: egy-másfél szobás lakások, albérletek költöztetése kis mennyiségű bútorral, és aprósággal, kisebb bútorszállítás(1db. ülőgarnitúra, vagy 1db. szekrénysor stb.) , háztartási gépek szállítása.

3fő: garzontól a kettő- háromszobás lakások, kisebb családi házak költöztetése, nagyobb mennyiségű bútorszállítás átlagos körülmények esetén.

Olyan költöztetéseknél, illetve bútorszállításoknál, ahol távhordás, vagy magas emeletek, és a lift hiánya nehezíti a szállítást nagy mennyiségű holmi esetén indokolt lehet a négy, vagy akár ötfős csapat is.

És végül azon is érdemes elgondolkodni, hogy óradíjas elszámolású bútorszállítás, szállítás Budapest és környékén átlagos körülmények közt a rakodók száma nem a költséget (több ember drágább, de gyorsabban végez), mint inkább a költöztetés időtartamát befolyásolja.

3.) A szállítás megrendelése

A zökkenő mentes költöztetés legfontosabb feltétele, hogy a szállítást végző brigád a megbeszélt napon, és időben megérkezzen.
Manapság egyre többen hívnak fel minket azzal, hogy tudnánk-e azonnal költöztetést vállalni, mivel a szállítással megbízott cég, vállalkozó cserbenhagyta. Erre általában a mélyen ár alatt vállaló költöztetőktől számíthatunk, mivel ha az adott időpontra „beesik” nekik egy nagyobb haszonnal kecsegtető szállítás inkább azt válasszák.
Kínos csak elképzelni is, hogy hosszas tervezgetés, pakolás után ott állunk menetre késszen és a költöztetéssel megbízott csapat sehol. Ez még nagyobb bajt szül, ha két, vagy akár több ingatlant érintő „csereköltöztetésről” van szó. Ilyenkor persze ódákat hallhatunk a hirtelen lerobbant teherautókról, emberekről, vagy a félre értett dátumokról, de ezeket a kifogásokat ön nem köteles elfogadni.
Amennyiben ön megbíz egy szállító céget a költöztetésével kapcsolatban, és a részletekben is megegyeznek, ez fuvarszerződésnek minősül. Ebben az esetben a fuvarozó néhány extrém körülménytől eltekintve köteles a megbízást teljesíteni, mert ellenkező esetben felelőségre vonható. Hogy ezzel a lehetőséggel adott esetben élhessen, a megrendelését minden esetben írásos módon tegye (e-mail, fax, SMS, ), és kérjen visszaigazolást.

 

Bemutatkozás:
Cégünk 1989 tavasza óta változatlan formában, kisvállalkozás keretében végez költöztetést, bútorszállítást, árufuvarozást, és egyéb szállítási tevékenységet.
Vezetőnk a több mint húsz év alatt megmászta a szakma "szamárlétráját", megszerezte a belföldi, majd a nemzetközi árufuvarozó-vállalkozói képesítést, rengeteg tapasztalatra, és szakmai kapcsolatra tett szert... A költöztetés, fuvarozás folyamán, munkánkat magas színvonalon, alacsony áron, teljes körű garanciával végezzük!

Kattintson hogy megismerhesse a fuvarozót!

Referenciák:
Budapesti Műszaki Egyetem
CBA Magyarország
ELTIX Bt.
INVEST-MARKETING Bt.
IMO Hungary Autómosó Kft.
J.P. MALI Kft.
Magyar Dinamika Kft
OPKM - Könyvtár
Szent Margit Kórház
Szil-Par-Ker Kft.
Költöztetés24
Tikkurila festék Kft.
TwinNet Kft.
Wienerberger Rt.

 
Várjuk hívását! 06-30-203-95-93 Hívjon!