Fuvarozás, teher- és bútorszállítás, költöztetés
Budapesten és vidéken

A hét minden napján várjuk megrendelését!
E-mail: info@fuvarvonal.hu / rostafuvar@gmail.com

Csomagolóanyagok, csomagolás

Csomagolóanyagok

- költöztető doboz 50x40x40: 350Ft
- költöztető zsák (130literes): 60Ft/db
- sittes zsák: 80Ft/db
- légpárnás fólia: 170Ft/m2
- zsugorfólia: 1.800Ft/tekercs
- ragasztó szalag (széles): 200Ft/tekercs
- kötöző spárga: 500Ft/tekercs
- bérelhető költöztető dobozok: 200Ft/dbA fenti árak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák. Ha a költöztetést tőlünk rendeli, a csomagoló anyagokat min. 30db doboz rendelésénél Budapest területén ingyen házhoz szállítjuk.

Csomagolás

A költöztetés egyik legidőigényesebb feladata a csomagolás, amit természetesen ránk is bízhatnak, de sok pénzt lehet megtakarítani ha ezt sajátkezűleg megoldják.

A költöztetéshez alkalmas dobozokat több módon is be lehet szerezni, kissebb költözéshez ahol elegendő 10-15 doboz a környékbeli boltosoktól ingyen begyűjthető.

Egyes bútor, és barkácsáruházakban forgalmaznak "költöztető" dobozokat, ezek drágák, és viszonylag gyengék,de Budapest, és környékén számos csomagolás teknikai üzletben vásárolhatunk jóval olcsóbban.

Bérelhet, vagy vásárolhat tőlünk , ha legalább 30 költöztetődobozt rendel, Budapest területén ingyen kiszállítjuk , amennyiben a költöztetést is tőlünk rendeli.

A külömböző zsákok használata is praktikus megoldás, első sorban ruhaneműk, ágyneműk, cipők,konyhai műanyagok csomagolásához javasoljuk, de az extra erős zsák (sittes zsák) alkalmas könyvek szállítására is,és lényegesen olcsóbb a doboznál.

A csomagolást a költöztetés időpontjához közeledve ütemezze, kezdje a nem mindenap használatos holmikkal (könyveket, dísztárgyakat), és a nélkülözhetetlen dolgok maradjanak a végére.

A dobozok alját és tetejét célszerű az erre a célra gyártott ragasztószalaggal zárni, a zsákok száját spárgával kössük be. A törékeny tárgyak kibéleléséhez használhatunk "puki fóliát", de a célnak remekül megfelelnek a Budapest területén szinte bárhol ingyen megtalálható reklámújságok.

A csomagokat megfelelően iratozza fel , ez segítség nekünk a szállításnál, és önnek a költöztetés utáni kicsomagolásnál. A késsz csomagokat célszerű félre eső helységben, sarokban gyűjteni, mivel a költöztetés általában a nagyobb bútorok pakolásával kezdődik.

Ne feledje! A Precíz csomagolás nem kis feladat, de jelentősen lerövídíti a költöztetés idejét, valamint megóvja tárgyait a szállítás alatt, így duplán pénzt takarít meg.

 

Bemutatkozás:
Cégünk 1989 tavasza óta változatlan formában, kisvállalkozás keretében végez költöztetést, bútorszállítást, árufuvarozást, és egyéb szállítási tevékenységet.
Vezetőnk a több mint húsz év alatt megmászta a szakma "szamárlétráját", megszerezte a belföldi, majd a nemzetközi árufuvarozó-vállalkozói képesítést, rengeteg tapasztalatra, és szakmai kapcsolatra tett szert... A költöztetés, fuvarozás folyamán, munkánkat magas színvonalon, alacsony áron, teljes körű garanciával végezzük!

Kattintson hogy megismerhesse a fuvarozót!

Referenciák:
Budapesti Műszaki Egyetem
CBA Magyarország
ELTIX Bt.
INVEST-MARKETING Bt.
IMO Hungary Autómosó Kft.
J.P. MALI Kft.
Magyar Dinamika Kft
OPKM - Könyvtár
Szent Margit Kórház
Szil-Par-Ker Kft.
Költöztetés24
Tikkurila festék Kft.
TwinNet Kft.
Wienerberger Rt.

 
Várjuk hívását! 06-30-203-95-93 Hívjon!